pampasan sakit kritikal

Pampasan sakit kritikal

Semua orang impikan kehidupan yang baik sepanjang masa. Namun, perjalanan kehidupan kita masa hadapan tak siapa yg tahu. Apabila doktor maklumkan sudah didiagnos dengan sakit kritikal dan perlu rawatan segera, sanggup bayar 3 kali. lipat harga semasa sihat namun sudah terlambat. Atas sebab itu, pampasan sakit kritikal sangatlah penting dalam takaful yang kita ambil.

Pampasan sakit kritikal adalah keperluan dalam Takaful


Kita mungkin kehilangan pendapatan & orang-orang disekeliling. Ujian ini berat, malahan lebih berat jika kita tidak sediakan sebarang back up plan. Pelan ini adalah sebagai ikthiar untuk kita jadikan perlindungan dikala kita diuji dengan sakit kritikal.

Mungkin ada yang merasakan tiada keperluan. Tapi, tanyalah orang yang pernah melalui. Pasti mereka sangat bersyukur atas tindakan mereka mencarum pelan pampasan sakit kritikal suatu masa dahulu.

pampasan sakit kritikal

Dengan manfaat perlindungan penyakit kritikal, ia boleh digunakan sebagai pengganti gaji.

Secara amnya, manfaat utama perlindungan penyakit kritikal menyediakan pampasan sekiranya di diagnosis dengan salah satu penyakit kritikal yang dilindungi di bawah polisi sijil takaful.

Tidak seperti manfaat perlindungan perubatan yang hanya menampung kos rawatan perubatan di hospital, perlindungan penyakit kritikal menyediakan sejumlah wang tunai sebagai pampasan kepada orang yang dilindungi

pampasan sakit kritikal

Bertindak hari ini. Ambil langkah pertama dengan menghubungi saya. Jom bertakaful mengikut bajet anda. boleh klik link disini atau terus tekan butang whatsapp diatas.

Promosi

Medical Card 1 Juta

Mengikut umur

Hibah Gerenti Lulus Umur 40 tahun

Jika matang wang anda dikembalikan
ada sakit lulus
Artikel lain